Арома гривни

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Арома гривни

Арома гривните са още един модерен и уникален аксесоар, който ви позволява да се насладите на предимствата на ароматерапията през целия ден, независимо къде се намирате. Арома гривната е красиво и елегантно бижу, което не само допълва тоалета на всяка дама, но има и редица ползи за здравето.

 

Бижуто е изработено от висококачествена хипоалергенна неръждаема стомана клас 316L, известна още като медицинска или хирургическа. Медицинската стомана е напълно безвредна за човешкото здраве, не отделя опасни химически съединения, като кадмий, олово и никел, не се окислява, не променя първоначалния си вид и не дразни кожата.

 

Вдишвайки аромата на няколко капки етерично масло, поставено в медальона на гривната, можете лесно да облекчите състояния на стрес, напрежение, умора, безсъние, депресия или просто да подобрите настроението си с любим аромат. Всичко заивиси от вида етерично масло, което сте избрали.

 

Арома гривната е оригинален и чудесен избор за подарък на любим човек. Разнообразието от стил и дизайн на гривните гарантира, че ще откриете най-точното бижу за вас или вашият любим човек.

 

Разгледайте нашите предложения и поръчайте сега - доставяме бързо в рамките на 2 работни дни със Спиди или Еконт! Всяка поръчка на стойност над 100лв е с безплатна доставка - очакваме Ви!