Арома дифузери

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Арома дифузери

Дифузерите за етерични масла са страхотен продукт за натурално освежаване на дома. Само вода и няколко капки от любимото ви етерично масло могат изцяло да трансформират енергията на помещението. Ако целите качествена ароматерапия, ултразвуковият дифузер ще може да я предостави безупречно.

 

Разполагаме с богат избор от арома дифузери с елегантен дизайн, които са комплимент към всеки интериор. Подходящи са за различни типове помещения - всекидневни, спални, кухни, кабинети, офиси и други. Използвайки дифузери за етерични масла постигате не само качествено ароматизиране на стаята, но и редица други страхотни ефекти като:

  • Йонизиране на въздуха и освежаване на атмосферата;
    Оптимална защита от вируси и бактерии;
  • Премахване на неприятни миризми;
  • Предпазване от комари, мухи и други насекоми;
  • Удоволствие от лечебните свойства на етеричните масла.

 

Допълнително, арома дифузера допринася за качеството на съня, концентрацията, стреса, дишането, хремата и в зависимост от етеричното масло, което използвате - редица други полезни ефекти. При употреба бъдете сигурни, че използвате 100% натурални масла, които няма да вредят на вас и на уреда. Не прекалявайте с количеството - 3 - 6 капки са достатъчни да усетите ефекта на етеричното масло. Използвайте чиста или изворна вода.

 

При нас ще откриете и овлажнители за въздух Levoit, които също така притежават функциите на дифузер. Те са лесни за използване, съвместими с всички 100% натурални етерични масла и идват с разнообразие от функции и екстри, като например: Регулиране на парата с 3 различни нива; автоматично изключване; ултразвукова технология; безшумен режим и още.

 

Предлагаме разнообразие от висококачествени продукти за ароматерапия. Дифузери на Дотера и други доказани брандове. Разгледайте и поръчайте още сега! Гарантираме качество на продуктите, достъпни цени и бързи доставки до всяка точка в страната!