Ароматни свещи

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Ароматни свещи

Ароматните свещи са един невероятен начин да придадете комфорт и уют в стаята. При нас ще откриете ароматни свещи на достъпни цени, които ще подобрят атмосферата с натурални аромати, интересен и стилен дизайн и неповторима романтика.

 

Това далеч не е всичко! Арома свещите се използват и за успокояване и балансиране на енергията около Вас. Много от Вас най-вероятно са чували за ароматерапията. Факт е, че една качествена натурална свещ може да ни ободри по впечатляващ начин. Този тип терапия датира много назад във времето и се практикува и до ден днешен заради многобройните си ползи.

 

Специалисти по психология и неврология са доказали позитивното влияние на натуралните свещи с аромат. Различните аромати влияят по различен начин и могат да помогнат за безсъние, главоболие, ниско кръвно и още много други неразположения.

 

Кои са най-предпочитаните ухания при ароматните свещи?

  • Лавандула - всеизвестно е, че лавандулата е растение с невероятни способности. Още от древността тя е позната с нейните лечебни свойства и неповторим аромат. Ароматните свещи с лавандула имат нежно и свежо ухание, което повдига настроението и вибрациите на атмосферата.
  • Мента - глътка свежест, която успокоява сетивата и балансира нервната система. Често се намира в комбинации с други невероятни аромати като лавандула.
  • Канела - най-популярния аромат за придаване на коледен дух и атмосфера. Аромата от канела носи със себе си уют, настроение и хармония.

 

Свещи за подарък


Ароматните свещи са един прекрасен подарък за ценителите на уюта, добрата атмосфера и високите вибрации. При нас ще откриете разнообразие от красиви свещи с прекрасни аромати, които ще паснат на всеки различен вкус и характер. Всички свещи, които ще откриете при нас са висококачествени и изработени от 100% естествени съставки.

 

Как се използва правилно ароматната свещ?

  1. Никога не оставяйте свещта да гори без надзор - дори и за кратко.
  2. Не допускайте деца и домашни любимци близо до запалена свещ, за да не се наранят.
  3. Загасяйте свещта преди да заспите.
  4. Не оставяйте свеща близко до слънце или уреди, които излъчват топлина - така може да се разтопи по-бързо и наруши формата си.
  5. Не оставяйте ароматната свещ да гори повече от 4 часа.
  6. Не палете свещта до лесно запалими материали.

Ако имате въпроси относно ароматните свещи - свържете се с нас. Ние ще ви ориентираме към най-подходящият продукт за Вашите нужди. Доставяме бързо до 2 работни дни с помощта на Спиди и Еконт. Всички поръчки на стойност 100лв идват с напълно безплатни доставка! Поръчайте днес - очакваме Ви!