Доставка

За закупени продукти на обща стойност на една пратка над 100 лв. доставката е безплатна за територията на България.

 

Доставка:

 

След направена поръчка в сайта ще се свържем с Вас за да уточним начина и времето за доставка. При наличие на стоката в склада на магазина, тя се изпраща в рамките на два работни дни. Когато стоката не е налична, времето за доставка се удължава до 14 дни. При срок за доставка 14 дни имате право да се откажете от поръчката, а платената от Вас сума ще възстановим изцяло в рамките на 1-2 работни дни.

 

Можете да изберете мястото на доставка и по един от следните начини в стъпка 2 от поръчката:

 

Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на  Спиди или Еконт и да вземете пратката в рамките на работното им време или на посочен от вас адрес.

 

Предлаганите начини за плащане са:


- Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)

- Банков път 

- PayPal 
 

Наложен платеж:


Плащането е на цялата стойност и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

 

Kлиeнтът зaпaзвa издадения от съответната куриерска фирма фиcĸaлен дoĸyмeнт ĸaтo дoĸaзaтeлcтвo зa извъpшeнoтo плaщaнe.

 

Банков път:

 

Плащането е на цялата стойност на поръчката (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева. Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка (ако е Райфайзен Банк клон Пловдив, бул. Кн. Мария Луиза 1, банковата такса е по-ниска, тъй като и нашите сметки са в тази банка) и да преведете дължимата сума по следната банкова сметка:

 

Райфайзен Банк (клон Пловдив, бул. Кн. Мария Луиза 1)

IBAN: BG34RZBB91551011892596

BIC кода на банката: RZBBBGSF

Получател на плащането: NATURAL SOLUTIONS EOOD

 

В графата "Основание за плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номер на поръчката, (посочен в имейла за завършена поръчка). Ако не се попълни номер, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

 

Paypal:

 

След като сте избрали начин на доставка и метод на плащане Paypal, натискайки бутон "Поръчай" ще бъдете препратени към Официалния сайт на Paypal за да извършите плащането. Плащането е на общата стойност на поръчката в нейната равностойност в Евро.

 

Ако имате някакви въпроси относно направените от Вас поръчки, ще се радваме да Ви помогнем!