Дифузер - Petal Diffuser 2.0

  • Марка: doTERRA
  • Кат. номер: 60209211
106,49 лв.

Арома Дифузер - Petal Diffuser 2.0

 

Донасяйки ви най-важното, за да изпитате ароматните ползи от етеричните масла, Petal Diffuser 2.0 съчетава малкия, но мощен Petal Diffuser с най-продаваното етерично масл - Див Портокал - Wild Orange (5 ml). По случай откриването на онлайн магазина ни при поръчка на дифузера получавате маслото подарък.

 

ароматно

Тестван Чист Терапевтичен Клас

 

Petal Diffuser има релаксираща мъгла, мека бяла светлина, която може да ползвате за нощна лампа и може да покрие до 30 квадратни метра. За ревитализиращ, ободряващ аромат добавете няколко капки Wild Orange към вашия дифузер. За успокояващ, отпускащ аромат, опитайте няколко капки лавандула. Изберете персонализираната си мъгла от 2 или 6 часа непрекъснато или 12 часа с прекъсвания. Напълнете с вода до обозначението, добавете вашето етерично масло по избор и се насладете на широкия набор от ползи на етеричните масла.

 

 ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

 

Ако не сте сигурни в правилната употреба на етеричните масла моля, свържете се с нас за консултация.

 

 

 

 

 

 

Доставка

Доставката на закупените продукти се осъществява в рамките на 2 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди. За закупени продукти на обща стойност на една пратка над 100 лв. доставката е безплатна за територията на България. За повече информация виж раздел Доставка.

Плащане

Онлайн магазинът ни приема следните видове плащания, които можете да изберете в Стъпка 2 от финализиране на поръчката: Наложен платеж - плащането се извършва при получаване на поръчката директно на куриера в брой или с банкова карта; Банков превод - след финализиране на поръчката ще получите мейл с банковата ни сметка и точната сума (поръчката Ви ще бъде изпратена до 2 работни дни от датата на постъпване на плащане); PayPal - при този тип плащане следва да имате акаунт в системата на PayPal.