За дома

Подреди по
Филтри
Марки
Приложение
Цена
Приложи

За дома

Козметичните продукти заобикалят ежедневието ни по всевъзможни начини. Именно с тях осигуряваме качествена грижа за лицето, косата, кожата и не само. Натуралните прахове за пране стават все по-популярен избор за всяко домакинство, целящо да получи възможно най-качествена грижа за дрехите и, като същевременно щади своята кожа и тази на близките. Този тип био прахове са изработени от изцяло естествени компоненти, които го правят подходящ дори за пране на дрешки за бебета и малки деца.

 

Всеки натурален прах за пране, който ще откриете при нас, е отлична алтернатива на широкоразпространената битова химия. Това са екологични перилни препарати, естествено ароматизирани с натурални етерични масла, без синтетични добавки, които са доказани алергени. Последните са налични дори и в бебешките прахове, които стандартно откриваме по магазините.

 

Това екологично решение за домакинството идва с различни естествени аромати, гарантира отлично изпиране на дрехите, без да им вреди по никакъв начин, и много от видовете прахове, които ще откриете при нас, са подходящи за бяло и цветно пране.

 

Разгледайте разнообразието от натурални прахове за пране и изберете най-подходящият аромат за вас - бор, цитронела, лавандула и други. Поръчайте още днес - доставяме бързо в рамките на 2 работни дни със Спиди или Еконт! Всяка поръчка на стойност над 100лв е с безплатна доставка - очакваме Ви!