За ръце

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

За ръце

Био козметика за ръце

 

Нежните ръце изискват внимателна и качествена грижа с 100% натурална козметика за ръце. Ние вярваме, че всички продукти, които позволяваме да взаимодействат с кожата трябва да са естествени и истински полезни за нея. Синтетичните козметични продукти, които са пълни с химикали отдавна биват избягвани от потребителите - и то с пълно право. Те не осигуряват желаното подхранване на кожата, а именно точно обратното - в повечето случаи те влошават състоянието на кожата или просто временно замаскират проблемните зони.

 

БИО козметиката за ръце, която Natural Solutions предлага е създадена изцяло от естествени продукти - различни видове полезни масла, витамини, екстракти и още полезни съставки. Комбинацията от всички тези невероятни вещества осигурява качественото третиране на кожата на ръцете - омекотява, почиства, подхранва и балансира сухата кожа, има регенериращ ефект и осигурява дълготрайна хидратация.

 

Разполагаме с богат избор от органична козметика за ръце включваща:

  • Различни по вид и аромат гелове за ръце;
  • Натурални дезинфектанти;
  • Богати защитни кремове за ръце;
  • Естествени балсами.

За да гарантираме най-добрата грижа за кожата, ние се доверяваме на натуралните козметични продукти за ръце от доказани марки като doTerra, Dr. Bronners, Wooden Spoon и Bether Cosmetics. С времето те са се доказали на световния пазар с гарантирано качество на достъпни цени. Всички продукти, които Natural Solutions предлага са 100% натурални - доверете се на нас! Работим със Спиди и Еконт, което позволява експресни доставки в рамките на 2 работни дни. За закупени продукти на стойност над 100лв доставката е безплатна за територията на България. Очакваме Ви!