doTERRA

Подреди по
Филтри
Марки
Вид
Основни ползи
Цена
Приложи

doTERRA

Стане ли въпрос за натурални масла, не можем да не споменем doTerra. Като водеща компания в световен мащаб, разнообразието и качеството на продуктите е несравнимо с почти никоя друга марка. Етеричните масла на Дотера са едни от най-качествените на пазара. Богатият избор, който американският бранд предлага, включва най-популярните аромати, но и такива, които са рядко срещани и не се произвеждат масово. Маслата Дотера са 100% натурални продукти и предоставят всички положителни ефекти на естествените продукти:

  • Благоприятно действие върху психичното здраве;
  • Редица козметични ефекти;
  • Засилване на храносмилателната система;
  • Подобряване на концентрацията;
  • Подсилване на имунната система.

 

За разлика от много продукти на пазара, етеричните масла на Дотера са изцяло натурални и не са опасни за употреба. Подходящи са за вдишване, намазване по кожата и използване с различни аксесоари, като арома дифузери, без рискове. Разгледайте богатият избор от масла на Дотера и изберете най-подходящият продукт за вас и вашите нужди. Natural Solutions е официален вносител на продуктите на doTerra и гарантираме 100% оригиналност на продукта! Може да разчитате на нас да доставяме качество на достъпни цени.

 

Работим със Спиди и Еконт, което позволява експресни доставки в рамките на 2 работни дни. За закупени продукти на стойност над 100лв доставката е безплатна за територията на България.