Етерични масла

Подреди по
Филтри
Марки
Вид
Основни ползи
Цена
Приложи

Етерични масла

Етеричните масла представляват органични съединения, които се произвеждат от различни ароматни растения като роза, лавандула, тамян, карамфил, чаено дърво, мента, лимон и още много други невероятни природни дарове. Всяко едно натурално етерично масло има уникална миризма, но и предлага редица полезни свойства. Най-често срещани и ясно изразени са ползите свързани с:

  • Положително действие върху нервната система, емоциите и психичното здраве;
  • Благоприятен дерматологичен и козметичен ефект;
  • Подпомагане на храносмилането;
  • Подобряване на фокуса;
  • Цялостно засилване на имунитета.

Тези невероятни естествени продукти са широко използвани в ароматерапията, в която приемането на маслата става чрез вдишване с помощта на различни аксесоари. Освен това, те могат да се приемат като се нанасят по кожата и тя ги абсорбира, което ги прави чудесен избор за масажи и третиране на проблемни зони по кожата.

 

Важно е да знаете, че съществуват изключително много синтетични масла, които могат да бъдат опасни за вдишване и за нанасяне върху кожата. Ето как може да сте сигурни, че продуктът, който имате е 100% естествен. Натуралното етерично масло е прозрачно или със съвсем лек цвят и има наситен растителен аромат, без странни синтетични примеси. Те не са особенно мазни, не оставят мазни петна ако се капнат върху хартия и теглото им е по-леко от водата.

 

Natural Solutions предлага 100% БИО етерични масла, произведени от световноизвестният бранд doTerra. Разполагаме с богат избор от натурални продукти на достъпни цени на българските марки: Wooden Spoon, MAKEDA, HOME Spa, Pranarom, Mohana, Botalife. При нас ще откриете всички популярни етерични масла за дифузер и такива, които се срещат по-рядко. Разгледайте натуралните продукти и поръчайте днес! Гарантираме високо качество, 100% оригинални продукти и бързи доставки!