Колекция Essence

Колекция Essence

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Колекция Essence

Колекцията за грижа за зрялата кожа Essence на Mitomo Japan е специално разработена с висока концентрация на активни съставки, за да бъдат Ваш верен помощник в борбата с признаците на стареене на кожата.


Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за зрялата кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.


В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.


Не се колебайте да се свържете с нас ако имате въпрос относно продуктите, които предлагаме. Ние гарантираме тяхното качество и оригиналност на 100%. Доставките се извършват в рамките на 2 работни дни със Спиди и Еконт. Всяка поръчка на стойност над 100лв е напълно безплатна! Поръчайте сега - очакваме ви!