Колекция Ukiyo-e

Колекция Ukiyo-e

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Колекция Ukiyo-e

Колекция Ukiyo-e на MITOMO JAPAN e водещата колекция на марката с множество международни награди. Тя е вдъхновена от едноименния стил на Японска гравюра от 18 век, в който често присъстват изображения, впечатляващи с изящната красота на японските гейши, прочути с млада, нежна и чиста порцеланова кожа, по която сякаш времето не оставя следи.


Всички лист-маски от колекцията са изработена от натурални растителни фибри от бамбук и напоени със серум коктейл, съдържащ иновативен комплекс витамини, биоактактивни растителни екстракти и активни вещества, които осигуряват на кожата ви оптимална хидратация и грижа. Веднъж абсорбиран, серумът интензивно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.


В сравнение с много други маски и серуми за лице на пазара, с продуктите на MITOMO можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. Ще забележите, че кожата става много по-еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.


Гарантираме 100% качество и оригиналност на продуктите, които предлагаме. Разгледайте нашите предложения и изберете най-точният продукт за вашите нужди. Доставяме бързо в рамките на 2 работни дни със Спиди или Еконт! Всяка поръчка на стойност над 100лв е с безплатна доставка - очакваме Ви!