Колекция Uruuru

Колекция Uruuru

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Колекция Uruuru

Колекция Uruuru e най-новата колекция на MITOMO JAPAN.

В нея хилядолетната традиция за грижа за кожата на японските жени с продукти като Саке, масло от Японска камелия, зелен чай (Матча), соя и оризови трици е запазена, но те са трансформирани в биоактактивни растителни екстракти посредством иновативна технология, което осигурява оптимална грижа за кожата на лицето. Веднъж абсорбиран, серумът продължава да насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.

В сравнение с много други маски и серуми за лице на пазара, с продуктите на MITOMO можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. Ще забележите, че кожата става много по-еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-точният продукт за вашите нужди. Ако имате нужда от помощ - експерт от екипа ни ще ви предостави нужната информация за да направите правилният избор! Доставяме бързо в рамките на 2 работни дни със Спиди или Еконт! Всяка поръчка на стойност над 100лв е с безплатна доставка - очакваме Ви!