Персонални аромадифузери

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Персонални аромадифузери

Персоналните арома дифузери набират все по-голяма популярност по целия свят, включително и в България. С тяхна помощ Вие може да се наслаждавате на любимите си етерични масла по всяко едно време, където и да сте. Предлагаме богат избор от персоналния арома дифузери MONQ с различни аромати, подходящи за всеки един сезон и всяко едно настроение.


Как се използват персоналните арома дифузери?

  1. Извадете Вашият персонален арома дифузер от кейса.
  2. Допрете устните си до устройството (от срещуположната страна на скъпоценния камък)
  3. Вдишайте от дифузера (действието наподобява използването на сламка).
  4. Не вдишвайте към дробовете! Това изразходва напразно устройството и може да намали ефективността му.
  5. Издишайте през носа. Насладете се на неповторим аромат и мигновено освежаване.

 

При нас ще откриете разнообразие от персонални дифузери с различни аромати, които допринасят с различните си свойства. Някои от тях успокояват, други ободряват, повдигат настроението, подпомагат храносмилателната система, нервната система и редица други полезни свойства.

 

Всяко MONQ устройство издържа около 200-250 вдишвания, ако се използва правилно, както е описано в инструкциите. Точният брой зависи от интензитета на вдишванията. Поемайки 2-3 меки вдишвания по 2-3 пъти на ден, то Вие ще може да използвате Вашето устройство около 3-4 седмици.

 

Персоналните дифузери MONQ са 100% натурален начин да усетите въздействието на ароматерапията, където и да сте. Почувстайте я в самите Вас и усетете ползите от чистият терапевтичен въздух с едно просто вдишване.

 

Разгледайте разнообразието, което предлагаме и изберете най-точният персонален дифузер за Вашият вкус и вашите нужди! Доставяме бързо до 2 работни дни с помощта на Спиди и Еконт. Всички поръчки на стойност 100лв идват с напълно безплатни доставка! Поръчайте днес - очакваме Ви!