Слънцезащита

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Слънцезащита

Защитата от слънцето е задължителна за всеки един от нас. Истина е, че слънцето носи със себе си жизненоважна енергия, витамин Д, радост и настроение, но нашата кожа има нужда от защита, най-вече през тези наистина горещи дни. От изключително значение е използването на изцяло естествени продукти за слънцезащита, които не нараняват тялото ни, за разлика от някои синтетични продукти. При взаимодействие със слънчевите лъчи, някои химикали, които се откриват в не естествените защитни масла могат да предизвикат неприятна реакция, раздразвайки кожата.

 

Natural Solutions предлага 100% натурална слънцезащита. При нас ще откриете богат избор от продукти за слънцезащита за бебета, за деца, за лице, за коса, с различни предпазни фактори. А марките, от които може да избирате са едни от най-добрите на пазара - разполагаме с продукти за защита от слънцето разработени от Wooden Spoon и Alteya Organics. Разнообразието включва:

 

  • БИО лосиони за преди и след слънце подхранващи и успокояващи кожата;
  • Слънцезащитни стикове - компактни и лесни за употреба - иновативни за защитата от слънце.
  • Натурални слънцезащитни кремове за цялото тяло със силна водоустойчивост, подходящ за ежедневна употреба.

БИО слънцезащитата, която предлагаме ефективно предпазва от вредното влияние на UVA и UVB лъчите и са напълно безопасни. Всички слънцезащитни продукти, които ще откриете при нас са висококачествени и изцяло органични. Разчитайте на Natural Solutions за качествена грижа за вас и вашите близки. Работим със Спиди и Еконт, което позволява експресни доставки в рамките на 2 работни дни. За закупени продукти на стойност над 100лв доставката е безплатна за територията на България. Очакваме Ви!