YASUMI Cosmetics

YASUMI Cosmetics

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

YASUMI Cosmetics

YASUMI – КРАСИВО ТЯЛО И СПОКОЕН УМ


YASUMI козметика е ексклузивен полски козметичен бранд с иновативни продукти и терапии, изцяло вдъхновени от съставките, традициите и културата на Япония. В разработването и производството на продуктите на YASUMI участват водещи лаборатории във Франция, Испания и Канада.


В основата на козметичния бранд YASUMI стои природата, философията, мъдростта, ритуалите и духовността на Далечния изток. Духовната връзка с природата е крайъгълният камък на японския начин на живот. Вниманието и уважението към всички живи същества са вкоренени в японската култура. В нея ритуалите са от съществено значение. Въпросът не е в бързото постигане на ефект, а по-скоро в изграждането на силна и хармонична връзка между ума и тялото. Всеки YASUMI крем гарантира бързи и дълготрайни резултати.


YASUMI е и най-голямата мрежа козметични институти и салони за красота и SPA в японски стил в Полша и редица други Европейски държави.


Свържете се с нас във връзка с продуктите на YASUMI, които предлагаме и ще ви ориентираме към най-подходящият продукт за вашите нужди. Доставяме бързо до 2 работни дни с помощта на Спиди и Еконт. Всички поръчки на стойност 100лв идват с напълно безплатни доставка! Поръчайте днес - очакваме ви!