За нас

Онлайн магазин Natural Solutions е собственост на Нейчърал Салюшънс БГ ЕООД - компания, зад която стоят екип от специалисти: ароматерапевти, психолог и икономист. Идеята ни е да направим достъпни за поръчка/покупка био продукти от най-висок клас: етерични масла, базови органични масла, хранителни добавки, био козметика и аксесоари за използването им от крайния потребител.

 

Как започва всичко това?

 

Ние, основателите на компанията, се срещнахме за първи път с етеричните масла на Дотера през 2018 г. и отчитайки ползите от тях върху себе си и децата ни, решихме да споделим това природно богатство със свои приятели и приятели на нашите приятели. Тази съдбовна среща с етеричните масла предопредели и промени цялостния ни мироглед относно здравословния начин на живот. Направихме акаунт в Дотера, от където поръчвахме за лични нужди и за приятели, етерични масла и био козметика. Няма да забравим първата вечер, прекарана с аромадифузера и етеричните масла на Дотера - преживяване като на спа процедура.

 

След Дотера, търсейки природно решение за подкрепа на имунитета на тръгващите на градина и училище деца, попаднахме на органичните хранителни добавки и био козметика. Отново, приятно изненадани от силата на природата и мислейки, че всички тези природни богатства е редно да достигнат до кръг от хора, извън рамките на нашите познати и приятели, създадохме онлайн магазин Natural Solutions. 

 

Нашите цели са:

 

Да научим хората как да използват безопасно био продукти (етеричните масла, хранителните добавки, био козметика и др.) за да подобрят качеството си на живот. 

 

Да окажем съдействие и подкрепа на нашите бизнес партньори.

 

Мисията ни е да Ви помогнем да живеете здравословно и да бъдете финансово независими, присъединявайки се към семейството на doTERRA. 

 

Ние вярваме, че всеки човек заслужава да живее пълноценен и финансово стабилен живот. Ако сте готови да научите, как можем да Ви помогнем да имате живота, който желаете, се свържете с нас.

 

Сайтът naturalsolution.bg  е собственост на:

НЕЙЧЪРАЛ САЛЮШЪНС БГ ЕООД

ЕИК: 206506095

ДДС N: BG206506095

с. Крумово

ул. Тракия 25

тел.: 0876 070671

office@naturalsolutions.bg

 

BG1620250